Zemiaková pochúťka

Za prezradenie nasledujúceho vynikajúceho receptu sa na úvod chcem poďakovať Mati a Maťovi. Ako aj názov prezrádza, jedná sa o neuveriteľnú zemiakovú lahôdku vhodnú do všetkých hrncov, nadmorských výšok či klimatických pásiem.

Potrebujeme:

zemiakovú kašu v prášku (s obsahom mlieka)

kúsok slaniny alebo salámy

menšiu cibuľu

Príprava:

Na panvičku (či do ešusu) si dáme pokrájanú slaninu a nad teplom z nej spustíme trochu tuku. Prisypeme pokrájanou cibuľou a orestujeme. Túto zmes odložíme zatiaľ na stranu a zohrejeme vodu na prípravu zemiakovej kaše podľa návodu. Až ju budeme mať hotovú, vmiešame do nej pripravenú zmes slaniny a cibule.

Z jedného balíčka zemiakovej kaše vyjdú 2 extra bohaté porcie vynikajúceho bezglutamá-nového jedla, ktoré si môžeme prizdobiť čerstvým chumáčom machu či trávy. Dobrú chuť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *